SE*Candlebrights

Saknade


SE*Candlebrights Attila

 

Attila

 

 

Född 2010-11-18
Död 2011-07-27
SBI a 21
Far: S*Golden Beautys Maxon Jaxon
Mor: S*Birmablue Madicken


Uppf: SE*Candlebrights

 

 

Du kan inte ana hur saknad du är, älskade lilla katt!

 

 

Eftersom det fortfarande är väldigt jobbigt att tänka på att Attila inte längre finns så kommer jag att hålla denna text rätt kort för tillfället.
När Attila föddes så var alla rörande överens om att han var en hon och eftersom det var den enda tabbyn så valde vi att behålla Amidala som han då hette.
Det visade sig ju sedan att ett namnbyte var på plats och då hade han redan kastat ankar i våra hjärtan så han fick stanna.

Attila var en riktig goskatt och han hade blivit en stor kille om han hade fått bli vuxen. Han var med Jämt och man kunde göra precis vad som helst med honom. Han var inte rädd för nått och älskade alla.
Tyvärr var det inte förrän han försvann som vi tänkte på hur mycket han faktiskt hade splittrat kattflocken. Han tog helt enkelt väldigt mycket plats som den kung han var.

Jag kan ärligt säga att ingen katt eller djur i över huvud taget fastnat så hårt i mitt hjärta som detta lilla liv gjorde. Inte ens min älskade förra häst fick mina tårar att rinna så våldsamt. 

De två veckorna i juli 2011 då han var sjuk var bland de värsta i mitt liv för att inte tala om när jag var tvungen att uttala att han skulle få somna in. Trots att de gjorde allt de kunde på kliniken så blev han bara sämre. Hemska hemska nerv-sjukdom som vi inte ens exakt vet var det var trots obduktion.

Bara ett par veckor innan han insjuknade hade han blivit bokad för sina första honor och skulle anmälas till sin första utställning.
Det är så fruktansvärt orättvist att han var tvungen att tas ifrån oss...

 

110408-014.jpg

 

Tillbaka

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.